horizontal line

Meny //

Ved prisforespørsel, ring oss på tlf.: 51699999 eller kontakt oss her.

Om oss

Sola Trykkeri & Kopi AS er bygget på grafisk produksjon, bygd opp gjennom mer enn 30 års drift i Sola/Tananger.

Vi leverer trykksaker med høy kvalitet til riktig pris med kort leveringstid i nærmiljøet.

Målet til Sola Trykkeri & Kopi AS på sikt er å bli et førstevalg for levering av trykksaker for bedrifter og næringsvirksomhet i Sola kommune. Vi skal fortsatt være tilgjengelige, fleksible og pålitelige i vårt kundeforhold.

Vi kan levere alt innen tradisjonell grafisk produksjon på papir som for eksempel trykk på brevark, visittkort, selvkopierende papir, konvolutter, selvklebende klisterlapper er det vi leverer. Vi lagerfører en rekke papirkvaliteter og har i tillegg nært samarbeid med store papirleverandører, som raskt leverer alle typer papirkvaliteter.

Et av våre viktige nedslagsfelt er oljerelatert virksomhet i Tananger-området, og følgelig har vi over tid utviklet god kunnskap om trykk på forskjellige typer polyester/plast. Her kan vi tilby flere spesialmedia for våre kunder.

Den tradisjonelle produksjonen med offsettrykk og boktrykk er i løpet av de siste 5 årene byttet ut med digital grafisk produksjon. Dette har gjort oss godt rustet i forhold til dagens krav om kort leveringstid og små opplag noe som kommer våre kunder til gode. Det gir oss også en klart "grønnere" profil, noe som er viktig for oss.

Vi ønsker å være et godt grafisk alternativ med vårt trykkeri i deres nærområde. Høres dette interessant ut håper vi Dere tar kontakt.

Du finner oss i Ekofiskveien 3 like ved Conoco Phillips sitt hovedkontor. Forsøk oss først neste gang du skal bestille trykksaker. Vi er i ditt nærmiljø.

Takk for oppmerksomheten. Ha en fortsatt fin dag.

Med videre hilsen

Bjørn I. Friisenfeldt
Sola Trykkeri & Kopi AS